peroterompet

My photo
makan makan makan ! as known as PEROTEROMPET . awok tak handal berbahasa INGGERIS . tp awok mencoba sedayanya HAHA.

Thursday, June 23, 2011

GUARD GILA KUASA !

Assalamualaikum !
hah sini sini. pandang ape lagi. sini lah ! haaaa !
aku nak story nie sikit la pengalaman bekerja dgn satu company nie.
YA ALLAH ! CEREWET NAK MATI ! 
ape la masalah deme ak pon tak tahu lah kan. nasib ak masih boleh bersabar lagi.
 sabar mende. nasib jugak lah tak melayang kasut ak kat kepala mamat tuh kn. FUCK !
haa .ambek sebijik !
macam nie la kn, ceritenye semalam ak kena tahan dgn guard tmpat ak kerja . sebabnye BAJU YG AK PAKAI TAK BOLEH PAKAI ! ateeeeee. ak nak pakai ape je kan. nak pulak ade org punye baju ak nak pakai. FIKIR LA ! bodoh ke ape ? ! senang senang suruh aku pergi beli kemeja putih !
INI UTUK SI BODOH ITU AK BAGI SETEMPEK : " KALAU AKU ADE DUIT , BUAT APE AKU DTG KERJA SINI LA BANGANG ! " 
ok faham ?! ak dah kate bangang kat mamat tuh. kira memang dah bengang sangat sangat la kan. hoi bodoh ! dah la ak kena berdiri . ak shift da masuk. 20minit ak terpacak macam minah tiang pulak kat tepi guard tuh. habis SEMUA yg lalu situh ushaa ak pelik la. mcm ak ni dah buat kes jenayah ! memang tak lah ak nak pndang muke lahanat sekor sekor. haaaa. !

 korang nak kate ak nie mulut kurang ajar ke ape lantak a. ni entry ak punye. ade ak kesah ke korang na kate ape. kalau korang ade kat tmpt ak paham la macam mane kan. kan . kan. ? ok tade org ! . .

 memang ak geram ! bajet ak dah memang na lempar tag kerja kat muke mamat tuh. tpi ade pulak penyelamat dtg. CISSSSS ! tak sempat sial ! hahaha.

TAPI lepas tuh semua ok. ak blah mcm tuh je. kakak guard tuh tak abis ckp lagi ak dah bla dah HAHAHA ! mampus kat kau la pompuan ! HAHA. . .yg lagi baghaaal ! time ak lepas solat pon nak tahan ! BODOH ! soalan menarik !

GUARD PEREMPUAN : dari mana ni ? *muke annoying
AKU : surau . solat . *betul kan tudung
GUARD PEREMPUAN : ni tak boleh lalu sini ni, kena lalu luar. mana pas ?
AKU : pas tak cukup . staff byk hari ni. manager suruh lalu dlm je .tape.sbb na solat . lagi pun dah pukul 8 takot ramai customer nnt .*pjgkn hahah
GUARD PEREMPUAN : tak boleh. solat solat jugak. peraturan sini tak boleh lalu
AKU : ateee, takan PERATURAN ALLAH nak langgar ? kau islam ke kafir ? fikir pakai otk bukan lutot .*dan selamba ak blah.

FYI GUARD PEREMPUAN NIE ISLAM BERTUDUNG ! mane islam kau ha perempuan !

sbb yg ak ngamuk nie semalam kalau baju yg ak pakai tuh tak boleh pakai , kenape FIRST DAY lagi die tak kate ape ? kenape baru smlm nak tahan bagai. KAU KENAPE ?! fucker lah kan ! SEDANGKAN , pihak atasan pun tade kate ape. TOP MANAGER ak pon tak kate ape. die suruh pakai baju putih ! ak dah berbaju putih . so nak ape lagi ! WOI BRAI !,GUA KERJA 2MINGGU JE BRO. BUKAN 2 BULAN AAU 2 TAHUN ! ! BODOH KAU NI SAMPAI BILE LA NAK HABIS ! haaaaaaaa.....

da la. byk beno dosa ak dah buat dlm satu entry nie. tape. tebus balik ! HAH. egt senang. k .


Assalamualaikum 
Peace !


4 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

ayat last awk dlm dialog tu sy suke..hehe

ayanuts said...

mcm2 plak prosedur dia..smpai solat pun nk pertikaikan tntg undg2 sume..sabar je la..chill ok :)

fizamansiperoterompet said...

tahu tak pe. sabar je lah kan. . fiza dah sound sambil bernasihat lagi haha. .

Dilakochan said...

Hui marah tul bunyiknya.
Takpela, banyak2 sabo eh!