peroterompet

My photo
makan makan makan ! as known as PEROTEROMPET . awok tak handal berbahasa INGGERIS . tp awok mencoba sedayanya HAHA.

Friday, July 22, 2011

izinkan ku pergi . . .

assalamualaikum .
ape khabar blog. alahai. kesian gila. lame ta update kan. dah usang je rope nye. adeh . 
jap ak nak berdialog dgn blog ak jap .....


aku : wahai blog. ak tade mase la. maafkan ak. skrg je time ak freeeeeee . so maafkan ak lame tak bagi kau makan. . :"(

blog : sikit pon ak ta heran kau busy ke ape. hahahaha

ok dah. bosan la. eh eh. mengkome semua. meh la sini. kejap je. jgn lame lame nnt juling macam QASEH haha. petang nie tepat kul3 ak gerak ke KEM DARUSSALAM , GOPENG . menjalani sebuah  sebijik setempek kem kepimpinan anjuran UTM . hurm. macam sedih . tapi macam best je. yg best sbb ak dah lame tak berkhemah ke ape semua. last time LAST YEAR . itu pun when i was in PLKN or NATIONAL SERVICE . hehe . 

kem ni akn berlangsung selama tiga hari dua malam . tapi macam ape kite tak tahu lagi la. best ke tk kan. tgk la mcm mne .haishhh. yg paling sedih nye cik RAFIDAH kate handphone kami semua bakal dirampas .or lebih mulia kalau kate DISIMPAN . haha. asal lah ak nie nak bersastera bagai. haha. 

lagi satu, hati ni berat sgt nak tglkan Si Dia. sedih. mesti Si Dia bosan n takot la Si Dia pergi kat org lain. hurmmm. lagi satu ak ni taley kalau sehari tak dgr suare Si Dia. mesti mcm na mati. ewahhh. tapi betoi la weyh. egt ak main main ke. nampak je ak nie keras luar. dalam lebih cute tahu dari unta. HAHA.

jadi kepada Si Dia ini adalah antara larangan anda semasa I dalam tempoh tahanan KEM hahahaha  :

sempat lagi skype kan :'')


1 ) jgn keluar merata tnpa izin I :)
2 ) jgn mandi n bgun lambat lambat. sbb nnti rezeki tak masuk . faham !
3 )jgn na online saje pon. !
4 ) GAME TUH MAIN LA PUAS PUAS . (sbtu ahd je )
5 ) Pastikan YOU sentiasa fikirkan I. ( I LOVE YOU )
6 ) JGN MENGGEDIK DENGAN GIRL LAIN LA YOU ! empppp
7 ) yg paling penting I nak YOU tgu kepulangan I.

ok. nampaknye . itu je lah kali nie. haha.

Assalamualaikum, PEACE !


p/s : maaf semalam I kurang ajar dgn YOU . semalam kita gaduh, today we make up . LOVE YOU till my last breath baby . MUAXXXXX hahaha.

3 comments:

nurul nadia nasir said...

bye selamat berKEM!hahahaaha

♛ Azie Azra ♛ said...

comey je pesanan tu. alaa. mesti dia pun rindu punye kan??

fizamansiperoterompet said...

hahahaha. nadia bukan berKEM tpi KEM-BING HAHAA



Azie azra .. berani berani die tak rindu ye. haha.