peroterompet

My photo
makan makan makan ! as known as PEROTEROMPET . awok tak handal berbahasa INGGERIS . tp awok mencoba sedayanya HAHA.

Friday, June 17, 2011

NEW BABY !

Assalamualaikum kome , peaceeeee yawwwwww ! HAHA. .
korang mcm bosan je. emp. ok tak. ak yg tgh bosan sbenarnye HAHA .
nak tell you olls semua haha. yg i olls dah dapat baby baru tahu ! HAHA. sumpah !ak tak sangka anak aku jadi comel mcm ak . eheh !


muke I yg sgt excited bila dapat jumpe YOU ! muax3
(sebenarnye excited dpat baby baru )
 xoxo


NI LAH BABY BARU AKU !
his name BLUEWY QASEH ! eheh

 

qaseh dgn mama . alololololo . to tuwett HAHA ! 


mesti korang nak kate ak nie poyo babi nye .tape. sikit pon tak heran . eh ! bio la ! HAHA. nie laki ak gift to me ok ! mesti lah hargai .YOU, I mybe ta reti nak hargai melainkan I janji dgn diri I yg I akn jaga qaseh ni elok elok. sama macam I jaga hubungan I dgn YOU ! YOU pon jgn abaikan MARU (totoro) haha. !

p/s : Baby,  qaseh nie dengar kata . die dah tido dah nie ! eheh . ! I love You as much as You love your self baby. take care hubby !

Assalamualaikum
Peace !



4 comments:

sopy pelangi said...

cantik cantik .nanti i dah cop teddy i jadi menantu u oke ! hahaha

nurul nadia nasir said...

Qaseh?hahahahaha :p

fizamansiperoterompet said...

hahaha. okeh. later i hasut qaseh ye HAHAHAHA
(pastikan teddy u dah sunat!)

fizamansiperoterompet said...

hahaha. adib yg taruk name tuh . gila punya olang ! HAHA