peroterompet

My photo
makan makan makan ! as known as PEROTEROMPET . awok tak handal berbahasa INGGERIS . tp awok mencoba sedayanya HAHA.

Friday, June 10, 2011

TANPAMU

TANPAMU hidup jadi sunyi
TANPAMU ku seakan mati
TANPAMU bagai malam tanpa bintang
 
-oo-             TANPAMU aku akan tersesat              -oo-
TANPAMU tiada lagi hasrat
TANPAMU seakan jantungku berhenti

Kau yang terindah dalam hidup ini
Dan takan pernah berubah selamanya
Aku terlahir hanyalah untuk kamu
Jadi pelindung dirimu

     TANPAMU nafasku terhenti
Karnamu ku ada di sini
Tetap bersamaku selalu di sampingku
Untuk selamanya . . .
Untuk selamanya .

ulang -oo- !
Kasih yakinlah kepada diriku
Sayang dan cintaku pun hanya untukmu
Dan takan berubah untuk selamanya
Cintaku padamu              2kali

Cintaku padamu .
CINTAKU PADAMU . . .!



paham tak adib ! ni bukan main main. haha. ok kali nie nak buat entry lagu lak lah HAHA. lagu yg terpilih ialah jeng jeng jeng !!!!
TANPAMU dendangan Sabhi Saddi & Helena
gila terbaiklah . haha.
lagu nie ak dgr first time dekat dalam filem NUR KASIH THE MOVIE . gila sedap kot ! dah la scene sedih .memang sesuai dgn lagu nie. setiap lagu yg ada dlm movie tuh ade mkna tersendiri. jalan cerita yg sgt padat tapi mudah difahami org macam ak nie lah HAHA. 

seingat ak. lagu nie keluo time scene yg Adam tanya Nur sama ada Nur nie dah sedia ke tak untuk MERELAKAN PEMERGIAN Adam. . mokkkk. sedih gile lah kan. ! uwaaargghhhhh :"(air mata aku pulak yg berie rie nak keluarkan. ak tak suruh tapi die sendiri keluo. hah .ok dah !!

dgr lah lagu ni tahu. and pade siape yg dah tgk movie nie die paham lah macam mane. oink oink HAHA.

 

ok lah. see in next post bebeyh . 

p/s : bee. jgn risau you selalu ada dgn I . no doubt baby. ! muax3 xoxo 

Assalamualaikum !
Peace


6 comments:

didi chann said...

lagu ntok aku mne ??

nurul nadia nasir said...

erkk!TANPA mu aku sunyiiii!ooooo :)

fizamansiperoterompet said...

didi. .lagu utk kau special mak ! HAHAH

fizamansiperoterompet said...

nadia ! eheh. . sunyi makna nyeee ? haha:P

nurul nadia nasir said...

rindu bhaiiii!haha

fizamansiperoterompet said...

jgn nakal nakal. saye kekurangan air. cirit birit berdarah HAHA