peroterompet

My photo
makan makan makan ! as known as PEROTEROMPET . awok tak handal berbahasa INGGERIS . tp awok mencoba sedayanya HAHA.

Monday, August 1, 2011

Hadiah Pertama Dari Si Dia

Assalamualaikum .
eheh . nak menggedik la kat blog nie. lme tak menggedik dgn die. duhai blog , hari ni na update pasai hadiah yg ak dapat dari Si Dia . haha. .sakan ! since dah dekat dua bulan jugak la tak berjumpe , finally jumpe last friday. naahhhh. memang lambat la. dah bsi dah story nie. tapi tape a blog ak. suke aku punye hal lah. (ha ?) ok.

sebagai starter, haha . .mcm mknan dah rasenye haha. ak jumpe dgn die. sgt bersyukur, even mcm mcm halangan kan. akhirnya dapat jumpe. ! sumpah rindu gila kat hang la adib. sumpah tak tipu . hadoi. .

then die suruh bukak boot car ambek hadiah tuh. ak pon excited la kan. haha. ehehhhh. !





tadaaaa. . sgt menyukainya pun. ada PINK COLOR ! FAVELET tuh haha . . .




thanks for everything. haha. gedik. jgn nakal nakal tahu. till we meet again baby. i'll wait till that moment. i swear i love you more than words bee . take good cares of urself .

Selamat BerRamadhan kepada seluruh umat Islam di dunia ini . !
Assalamualaikum
Peace


8 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

alololo..sweet :)

nurul nadia nasir said...

hamboiii comelnyaa hahaha

didi chann said...

nice !
ko kc laa kt aku satu . hahahhaha

fizamansiperoterompet said...

cik sugar2 . hahah. ta sesweet n manis macam kamu :D

fizamansiperoterompet said...

eleh nadiaaa HAHAHAHAHAHAA

fizamansiperoterompet said...

BOLEH. mintak adib haahaha

fatini aziz said...

sooooo sweett :)

fizamansiperoterompet said...

tak sweet. sweat byk la HAHA :P